top of page
Zoeken

De transgender tompouce

De smakelijke hit op je bijeenkomst!Jij wilt een evenement of bijeenkomst organiseren binnen je organisatie! Wat zou het tof zijn om aan de bezoekers passend gebak aan te bieden! De tompouce is momenteel helemaal hip. Ook zijn er vele variaties op dit gebakje. Zo heb je de crompouce (een mix tussen een tompouce en een croissant) en de oliepouce (een mix tussen een oliebol en een tompouce). Omdat jij met je evenement of bijeenkomst iets wil aanbieden dat gelinkt is aan het transgender of LHBTI+ thema geven we de transgender tompouce als tip!

Dit is een gewone tompouce met in de plaats van de roze laag, de transgender vlag.

Deze tompouces kun je tot 2 werkdagen voor je bijeenkomst bestellen via deze website.


Om het voor jou gemakkelijker te maken kun je onderstaande vlaggen invoeren bij het fotogebak. Je klikt op de afbeelding en slaat deze op. De afbeelding kun je dan weer uploaden op de website van het fotogebak! Naast de transgender vlag kun je verschillende andere vlaggen kiezen. Of je bestelt verschillende setjes aan tompouces waardoor je een mix van vlaggen krijgt. Deze tompouces zijn eigenlijk altijd wel een schot in de roos!


De transgender vlag.De inclusieve vlag. Deze vlag staat voor iedereen in de LHBTI+ gemeenschap.


De regenboog vlag.


Ben jij opzoek naar een speciale dag waarop jij je bijeenkomst of evenement kan organiseren? In deze blog staan alle dagen mooi op een rijtje.


Transtoegankelijk wenst je veel succes en plezier met je evenement of bijeenkomst!
12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page